videomaker

De stageplekken voor videostagiair per februari zijn vol. Je kunt al wel solliciteren voor een stage per september!

De Clipjesfabriek zoekt een nieuwe lichting stagiaires vanaf februari 2021; een elftal dat video ‘kijkt & luistert’, ‘leert & doet’, ‘maakt & market’, ‘animeert & organiseert’, ‘presenteert & bekritiseert’, ‘ademt & droomt’. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder.

Wij leggen even uit: de Clipjesfabriek maakt video’s voor bedrijven, instellingen, publieke omroep en sociale media. Young professionals zetten de nieuwe media in voor het vergroten van loyaliteit, bereik, creativiteit, innovatie en omzet.

In een team van young professionals werk je aan video’s voor de nieuwe media. Je moet een opname kunnen voorbereiden en kunnen monteren. Daarnaast kun je misschien wel interviewen, vormgeven of animeren. Wij hebben mensen nodig die de sociale media een ‘boost’ kunnen geven, gespecialiseerd zijn in audio of met een drone kunnen werken.
Daarnaast zoeken we mensen die een hele productie kunnen uitwerken en al snel een heel project kunnen ‘managen’. Of al helemaal leuk: je eigen creativiteit gebruiken om formats en scripts te ontwikkelen.

Oh ja: wij zijn een videobedrijf, dus practice what you preach: hier is de video.

Benieuwd hoe een stage bij de Clipjesfabriek er nou precies uit ziet? Bezoek dan ons Clipjesmakers YouTube-kanaal of onze Instagram! voor alle behind-the-scènes video’s en onze eigen videoproducties!

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent enthousiast en nieuwsgierig
  • Je toont initiatief en weet van aanpakken
  • Je bent creatief en weet hoe je innovatie schrijft
  • Je hebt ervaring met montage en/of camera en/of animatie en/of geluid
  • Je bent een teamplayer en houdt van een vrimibo

De stageperiode is vanaf februari 2021 tot en met juni 2021. Om bij de selectie te komen moet je wel geselecteerd worden. Stuur je sollicitatie met cv, motivatie én je portfolio, showreel of een video waar je trots op bent naar josine@clipjesfabriek.nl

Wij hopen snel van je te horen!

Met de ontwikkelingen rondom het coronavirus vinden wij de veiligheid van onze stagiaires erg belangrijk. Daarom kan het tijdens jouw stageperiode mogelijk zijn dat je (deels) thuis werkt, maar we zorgen ervoor dat we zo goed mogelijk in contact met elkaar blijven. Op klus en op kantoor werken we uiteraard coronaproof!