Camera & Montage

Is camera en montage nou echt jouw ding? Kom dan vanaf 28 augustus 2022 stagelopen bij de Clipjesfabriek! Als echte young professional zet jij met 9 andere stagiairs mediaproducten neer voor opdrachtgevers door het hele land.

We leggen even uit; een energiek en creatief mediabedrijf, dát is de Clipjesfabriek in Almere. De Clipjesfabriek is gespecialiseerd in korte en doelgerichte clips die effectief worden verspreid via sociale media, websites en/of de publieke omroep. Als young professional weet jij als geen ander hoe je nieuwe media inzet voor het vergroten van loyaliteit, bereik, creativiteit, innovatie en omzet. 

Daarnaast ga je als stagiair camera/edit mee op klus, waar je jouw cameraskills vertaalt naar een echt beeldverhaal samen met de aanwezige videospecialist. Ook monteer jij de video’s met de vetste transities, sounddesign en kleurcorrectie. Maar vergeet ook audio, podcasts, licht, livestreams, en vormgeving niet! Liever een specialisme ontwikkelen? Dat kan natuurlijk ook! Eerder deden onze Clipjesmakers dat in voice-overs, drone vliegen, same-day edits en filmen met de gimbal.

Hoe een stage bij ons eruit ziet? Dat laten we je even zien!

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring met montage, camera of geluid
  • Je bent enthousiast en nieuwsgierig
  • Je bent beschikbaar van 28 augustus t/m 27 januari. 
  • Je toont initiatief en weet van aanpakken
  • Je bent creatief en houdt van innovatie
  • Je bent een teamplayer en bent niet vies van een vrimibo.

We hebben niet voor niets een prijs voor het beste leerbedrijf in de wacht gesleept. Door middel van workshops, tutorials en instructiemomenten op het gebied van camera, montage, animatie, interview, social media en nog veel meer word jij in korte tijd met persoonlijke begeleiding helemaal klaargestoomd voor het werken in de professionele mediawereld. Er staat je bij de Clipjesfabriek een uitdagende stage te wachten met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen input en creativiteit, een professioneel team van jong talent, een gezellige vrijmibo, stagevergoeding én natuurlijk werkervaring bij grote opdrachtgevers! Iets voor jou? Stuur dan direct je cv, motivatie en portfolio naar josine@clipjesfabriek.nl