Animator

Deze vacature is al vervuld voor de komende stageperiode en is dus gesloten. solliciteren voor de stageperiode van februari 2023, kan weer vanaf november.

Animatoren zijn onmisbaar in de wereld van video en daarom zoeken wij jou! Weet jij alles van After Effects, illustraties tot leven wekken en storyboarding? Kom dan vanaf 28 augustus 2022 stagelopen bij de Clipjesfabriek! Als echte young professional zet jij met 9 andere stagiairs mediaproducten neer voor opdrachtgevers door het hele land. Let op, we willen echt je animatieskills zien en zijn niet op zoek naar frame-by-frame animaties.

We leggen even uit; een energiek en creatief mediabedrijf, dát is de Clipjesfabriek in Almere. De Clipjesfabriek is gespecialiseerd in korte en doelgerichte clips die effectief worden verspreid via sociale media, websites en/of de publieke omroep. Als young professional weet jij als geen ander hoe je nieuwe media inzet voor het vergroten van loyaliteit, bereik, creativiteit, innovatie en omzet.
Daarnaast ga je als animatie stagiair bij de Clipjesfabriek aan de slag met de tofste geanimeerde videobranding voor bedrijven en instellingen. Ook weet jij als geen ander hoe je complexe processen van opdrachtgevers visueel maakt in een uitleg-animatie. Zowel in iconen als met karakters en omgevingen. Jij brengt jouw eigen creatieve ideeën in de illustraties tot leven en maakt er een echt beeldverhaal van. Motion graphics hebben geen geheimen voor jou en je weet als geen ander hoe je sound design inzet om jouw video compleet te maken! Ten slotte kan je goed samenwerken met een editor om video’s te finetunen en naar een hoger niveau te brengen.

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk dan de video!

Wat verwachten wij van jou?

  • Een gevoel voor vormgeving en trends
  • Affiniteit met After Effects en Illustrator
  • Enthousiasme en nieuwsgierigheid
  • Je bent beschikbaar van 28 augustus t/m 27 januari. 
  • Initiatief en creativiteit
  • Je weet hoe je innovatie schrijft
  • Je bent een teamplayer en houdt van een vrimibo

We hebben niet voor niets een prijs voor het beste leerbedrijf in de wacht gesleept. Door middel van workshops, tutorials en instructiemomenten op het gebied van camera, montage, animatie, sound design, social media en nog veel meer word jij in korte tijd helemaal klaargestoomd voor het werken in de professionele mediawereld. Als animatie stagiair heb je wekelijks contact met een echte animatie koning! Samen brengen jullie de kwaliteit van jouw werk naar een nog hoger niveau. Er staat je een uitdagende stage te wachten met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen input en creativiteit, een professioneel team van jong talent, een gezellige vrijmibo, stagevergoeding én natuurlijk werkervaring bij grote opdrachtgevers! Iets voor jou? Stuur dan direct je cv, motivatie en portfolio naar josine@clipjesfabriek.nl