videomaker

De Clipjesfabriek zoekt een nieuwe lichting stagiaires; een elftal dat vanaf februari 2021 video ‘kijkt & luistert’, ‘leert & doet’, ‘maakt & market’, ‘animeert & organiseert’, ‘presenteert & bekritiseert’, ‘ademt & droomt’. Iets voor jou?

Wij leggen even uit: de Clipjesfabriek maakt video’s voor bedrijven, instellingen, publieke omroep en sociale media. Young professionals zetten de nieuwe media in voor het vergroten van loyaliteit, bereik, creativiteit, innovatie en omzet.

In een team van young professionals werk je aan video’s voor de nieuwe media. Je moet een opname kunnen voorbereiden en kunnen monteren. Daarnaast kun je misschien wel interviewen, vormgeven of animeren. Wij hebben mensen nodig die de sociale media een ‘boost’ kunnen geven, gespecialiseerd zijn in audio, met een drone kunnen werken of mensen die al snel een heel project kunnen ‘managen’.

Oh ja: wij zijn een videobedrijf, dus practice what you preach: hier is de video.

Benieuwd hoe een stage bij de Clipjesfabriek er nou precies uit ziet? Bezoek dan ons Clipjesmakers YouTube-kanaal voor alle behind-the-scènes video’s en onze eigen videoproducties!

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent enthousiast en nieuwsgierig
  • Je toont initiatief en weet van aanpakken
  • Je bent creatief en weet hoe je innovatie schrijft
  • Je hebt ervaring met montage en/of camera en/of animatie en/of geluid
  • Je bent een teamplayer en houdt van een vrimibo

Om bij de selectie te komen moet je wel geselecteerd worden. Stuur je sollicitatie met cv, motivatie én je portfolio, showreel of een video waar je trots op bent naar josine@clipjesfabriek.nl

Wij hopen snel van je te horen!

De groep stagiairs die van september tot februari stage gaat lopen is compleet. Mocht je nog willen solliciteren bij de Clipjesfabriek, dan is dat voor de periode van februari 2021-juli 2021.